Thursday, June 25, 2009

NAK menaNg dari MANJAKUHaPPY!!!!

Memandangkan cik abe tak dtg lagi mnjemput ku..aku nak tmbah sket post aku pada ptg ni..kekekke...NAK menang dari ManjakUhappy...aku suke sangatt beli baju anak2 aku kat ManjaKuhappy...lawa2 bangat sehhhhh....ampa yg baca nii misti tgk blog kawan aku ni owner blog MANJAkuhappy....skang ni tgh ada contest...cepat2 sebelum terlmbatt....tghari tadi waktu lunch aku singgah umah Dina aka Djazz aka owner kedai Manjakuhappy....sbb nye Djazz masuk ahli Tupperware bawah group aku...eeee...aku happy sangatt..tq tq....kekekkek...dah singgah umah dia phm2 je la kann truss masuk bilik bisness baju dia peh comei2, cantik2 gitu.....Ammar si tecit tu pong nak tumpang promote bisnes mak dia....


Ammar pegang tpware yg mak dia order...ekkeke (promote sket) Ammar ngan stock CDeee...happy je aku tgkkk..eekkekstok baju ...:)
So...apa tunggu lagiiiiiiii...moh la ke
layanzzzzzzzzzzzzz...
k hubby dah sampaii blk duluuuuuuuuuuu...:)

6 comments:

Nurul Hermilia said...

ammar dh kenal tau..asyik dtg umah mak dia je ni..hikhikhikhik...

IbU aDaNa & aZhad said...

kekekek..tu aaa masuk2 umah ammar dia dah sengeh2...kekekek

[-suziey-] said...

haii...salam ziarah...waaa ammar pakai cd gk ke?

IbU aDaNa & aZhad said...

a ahh si tecit ammar pakaii CD waktu siang je suziey mak ammar ckp mmg save bajet ...kekeke....insyaAllah nak bli gak kat si tecit Azhad...:)...

[-suziey-] said...

org tepeng ke?my hubby tepeng jgk

[-suziey-] said...

ler kak ina ka..kenai sgt..heheh..bashah ade ckp kak ina maklang pn ade blog n pnh masuk blog sy tp xsangka plak 'deqna' ni kak ina.xpasan tgk gambo tu..hehe:p