Sunday, August 30, 2009

Sedia Menerima Tempahan......

Salam.....waaaa..lama gak la aku tak update blog ni..tak terlmbat kot aku nak ucapkan Salam Ramadhan pada semua muslimin dan muslimat...
Actually entry kali nii aku nak war2 kan pada semua yang kakak ipaq aku skang ni tgh berjinak2 dalam bisnes dan sentiasa mnerima tempahan kek...tak kira la kek nak menyambut Syawal yang bakal mnjelma, kek besday, kek anniversary, cup cake dan byk lagi la....kat bawah ada gak la sket pic yang sempat aku join buat kek bersama2 dgnnye....behh gakk yerrr...pndai gak laa aku buat kuntuman2 ros tu..kekekkeke...






Ni > Cokelat gebus....marvelussss sedappppppppppp

Ni > Kek CobaaN pertama

Jeng2.....cantik tak design kitaorg..ni la kakak ipaq ...KAK D
P/s: dan yg penting semua bahan-bahan adalah HALAL..dan dijamin kebersihannye....sebarang tempahan yang mengikut citarasa pembeli perlu dberitahu awal senang nak buat preparation...:)...dannnnnnnnnn jgn kuatir..harga nye amatlah berpatutan...kalau tak caye cuba, try, test duluu...mmg berbaloi2...kekekeke...opsss dan last skali...kak d juga sudi mengajaq menghias kek shj dengan cara yang begitu mudah serta yuran yang munasabah....:).....

3 comments:

[-suziey-] said...

waa dh bisnes kek skang..nnti bole la rasa..hahahaa..bknnya nk order..hampeh je kan.ekek;p

IbU aDaNa & aZhad said...
This comment has been removed by the author.
IbU aDaNa & aZhad said...

ekkeekek....oderr laaa.....ekekkek.....tulun2 je suzie...