Monday, May 25, 2009

Peghijrahan Bangi Ke Putrajaya...

HUHUHU.....nak sedihh apa nyeee...hidup misti dteruskann chewahhhh.....Sabtu ari tu 23hb Mei 2009 mulalah kehidupan kami di Putrajaya Percint 14 sedihh nye plak aiii nak tinggalkan Bangi nan indah...ekkek..ye laaa dari bujang hingga ke anak 2 aku duk Bangi so nak jd pnduduk Putrajaya tu mungkin take time sket..Tp aku masih mncari rezeki di Bangi so Bangi still d HATIKU...lama2 ok la tu kata nye hubby ku....Mlm sabtu sebelum kami nak pindah, pintu umah aku d ketuk bukak2 pintu Kak Ain rupa nye ngn anak nye Kak Saza pnggilan mnja Adana kat kakaknye tu... Kak Saza kasi adiah kat Adana dua buat buku note kecil besertakan ngn coretan dari Kak Saza buat Adana sedihh lak aku mmbaca nye....huhuhuh...ye la kan tiap2 ptg bila aku blk keje kak saza dtg umah main ngn adana, adana lak suke p umah kak saza ..skangg dah tak leh p dahh Adana dah duduk jauh harap juga Kak Saza tak lupakan Adana yerkkk...
Ok laa tinggalkan part yg sedih tu...thanks kat kngkawan hubby yg bersusah payahh menolong kami angkut brg2 hampir 10 org gak laa duk nolongg... tu laaa guna nye kawankan ....tunggu yer En. Azrol kate nyee nak blnja ampa nasi ARAB Uniten...kekeke....

Time kasih gak bebanyak kat MUMMY, DADDY n NGANGAH dannn especially UMMY aka Ibu Mertuaku yg bersusah payah mnjaga Adana n Azhad tika kami berpindahhh dan tq jugakk coz bantu mmbnatu mengemas umah nanti CUNA n CUYOI banje mkn yerk....

Toce2 jugak pada Abg Mie aka abg ipaq aku yg sudi meminjam kan Lorinye yg 3 tan itu..tq gak kat Tok Atan n Abg man yg mnjadi pemandu nyee.....dannn langsir jugaa ku ucapkan tima kasih kat kakak ku kasi pinjamm sat noooo..nanti i buat langsir baru i return back kat u....:))

Sesi pengemasan umah mmg take time so akan aku buat pelan2 tnpa gannguan anak2 so abah dia la kene jaga ...keeke....Bermulaaa laa espisod aku d PUTRAJAYA hari ini......hingga ke pencen la kot....ekekkekek.....akan terjadi la juaaa pelanggan tetap MYDIN n ALAMANDA...hahahahaha.....dan Selamat Tinggal ST7.........

4 comments:

Eyza amk said...

jgn le sodih.....ari² kan pegi bangi...cuma x tido situ jer...

Mak Ammar said...

hehee....sodih la den.dulu dokek yo..skrg dah pindah putrajaya...

DeqnaTepeng said...

kekekek....
Eyza..
tu la kan mujuq kije d bangi lagi...huhuh

Mak Ammar..
Dokek ko jauh ko...ko jgn tak dtg lak umah eden yo...kekeke

Afzan said...

su.. apsal pindah putrajaya?